Bowling

Varje onsdag klockan 13.00, 14.00 och 15.00 träffas vi hos Fyrishov Bowling, ingång från östra parkeringen. Om tre delar en bana så kostar det 55 kr/timme.

Ingen bokning, det är bara att komma.

Om du inte har spelat förut så hjälper vi dig att komma igång. Det är enklare än du tror. Bowling är en trevlig form av motion. Det känns både i armar och ben, skönt.  

2020-03-22

Bowlinginformation

Vi i gruppen som har hand om bowlingen har beslutat att avsluta vårens spel. Det är även tveksamt om hallen kommer att hålla öppet.
>Läs mer

Övrig kommentar: Resultat från kvalomgång 9 och 10, 2020-03-11 och 2020-03-18, sammanställt av Birgitta Carlsson Fogdegård.

Om ni upptäcker att vi har lagt in felaktiga resultat i sammanställningen, var vänlig och meddela Birgitta eller Lennart detta, kontaktuppgifter till höger.

Bowling våren 2020 - INSTÄLLT

Ny slutspelsform

Till hösten gäller att ALLA som bowlar ombeds vänligt men bestämt att skriva upp sitt namn, både för- och efternamn, tydligt på närvarolistan innan ni börjar spela. Även när ni bokar bana - skriv ert namn tydligt. Det underlättar för oss som sammanställer resultaten. Tack på förhand hälsar Birgitta Carlsson Fogdegård & Lennart Jakobsson.