Bowling

Varje onsdag klockan 13.00, 14.00 och 15.00 träffas vi hos Fyrishov Bowling, ingång från östra parkeringen. Om tre delar en bana så kostar det 55 kr/timme.

Ingen bokning, det är bara att komma.

Om du inte har spelat förut så hjälper vi dig att komma igång. Det är enklare än du tror. Bowling är en trevlig form av motion. Det känns både i armar och ben, skönt.  

2019-04-27
Slutspelet: Segrare blev som väntat Bo Andersson. Ingen av de som låg närmast kunde hämta in avståndet till Bo. Resultaten är representativa för hur ett slutspel brukar se ut. Det är alltid någon uppstickare, i vårt fall Bo, några stabila spelare sedan många år som Göran L, Lars-Olof, Berit, och Monica återfinns alltid i toppen. Sedan kommer de som kvalat in för första gången. Det är kärvt att vara ny i slutspelet. Så kommer de spelare som inte varit i toppform. Det gäller inte Jan Nyberg, utan handikapp skulle han stått som segrare med 4 poäng. Så kan det bli, gäller att ha rätt tajming. En del av spelet.
Damernas mästerskap: segrare Irene Lindström. En framgång för målmedvetenhet.
Herrarnas mästerskap, getingboet, vanns av Bo Pålsson 2 poäng före Kenny. Sista dagen var dramatisk. Kenny började med 4 raka strikar och en spärr men det räckte ändå inte.  

Läs om framtiden för Aktiva Seniorers bowlingverksamhet:

>Bowlingverksamhet efter 2019-06-30 (pdf)